VvE-manager (32-40 uur)

Wij zijn altijd op zoek naar VvE-managers! Ben jij een coördinerende probleemoplosser? Fungeer je graag als vraagbaak en word je enthousiast van onze functieomschrijving voor VvE-manager? Mail dan jouw motivatiebrief en cv naar vve@vvemetea.nl.

Medewerker Administratie (24-32 uur)

Ons bedrijf is groeiende, dus zoeken we ook een nieuwe collega voor ons administratieteam! Dit team, bestaande uit drie collega’s en onderdeel van onze ondersteuning, houdt zich dagelijks bezig met het voeren van de administratie voor de VvE’s die wij mogen beheren. Check de functieomschrijving voor Medewerker Administratie en neem contact met ons via vve@vvemetea.nl. Vergeet niet een motivatiebrief en CV bij te sluiten.

Stagiaires

Interesse in een fijne stageplek in een uitdagende werkomgeving? Bij VvE Metea kun je op verschillende plekken jouw expertise tonen. Bijvoorbeeld bij het secretariaat, op de financiële afdeling of bij de afdeling VvE-beheer. Ook technische of bouwkundige denkers kunnen wij een boeiende stageplek bieden. VvE Metea is aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Meer weten? Of meteen een sollicitatie sturen? Mail naar vve@vvemetea.nl.