Medewerker Administratie (20 uur)

In verband met de groei van onze beheerportefeuille zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor ons administratieteam! Dit team houdt zich dagelijks bezig met het voeren van de administratie voor de VvE’s die wij beheren. Ben je van nature zorgvuldig en sterk in administratieve werkzaamheden en het voeren van boekhoudingen, heb je gevoel en affiniteit met financiële processen en hou je daarnaast van afwisselende taken en contact met collega’s en klanten? Bekijk dan snel de functieomschrijving en mail jouw motivatiebrief en CV naar vve@vvemetea.nl t.a.v. Nadine Reniers.


VvE-manager (28-40 uur)

Wij zijn altijd op zoek naar VvE-managers! Ben jij een coördinerende probleemoplosser? Fungeer je graag als vraagbaak en word je enthousiast van onze functieomschrijving voor VvE-manager? Mail dan jouw motivatiebrief en cv naar vve@vvemetea.nl t.a.v. Wilma Kiers.

Bouwkundig Consulent (32-40 uur)

Onze afdeling bouwkunde is regelmatig op zoek naar versterking. Het begeleiden van onderhoudstrajecten en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) maken onderdeel uit van de belangrijkste taken van onze bouwkundig consulenten. Het ‘bouwkundeteam’ bestaat uit momenteel uit zes vaste collega’s en kenmerkt zich door een informele en persoonlijke werksfeer met veel ruimte voor ieders inbreng, rol, mening en input. Hard werken en plezier maken is ons credo! Zie onze functieomschrijving voor bouwkundig consulent en mail jouw motivatiebrief en cv naar vve@vvemetea.nl t.a.v. Niels de Ruiter.

Stagiaires

Interesse in een fijne stageplek in een uitdagende werkomgeving? Bij VvE Metea kun je op verschillende plekken jouw expertise tonen. Bijvoorbeeld bij het secretariaat, op de financiële afdeling of bij de afdeling VvE-beheer. Ook technische of bouwkundige denkers kunnen wij een boeiende stageplek bieden. VvE Metea is aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Meer weten? Of meteen een sollicitatie sturen? Mail naar vve@vvemetea.nl.