Hulp bij het oprichten van een VvE

Een VvE oprichten

Elk gebouw dat is verdeeld in meerdere appartementsrechten, moet verplicht een Vereniging van Eigenaars (VvE) hebben. Die vereniging komt op voor de gedeelde belangen van alle appartementseigenaren en is verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het pand. Als u een nieuwbouwappartement koopt, moet u vaak met de andere eigenaren een nieuwe VvE oprichten. VvE Metea is gespecialiseerd in het opstarten van verenigingen van eigenaars en gedeeld eigendom en kunnen u daarbij helpen. U kunt gebruikmaken van onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Wij stellen voor uw nieuwe VvE een realistische begroting voor en een bruikbaar huishoudelijk reglement. Ook organiseren wij de eerste algemene ledenvergadering en zorgen voor de uitnodigingen en notulen. Zo zorgen wij voor een vliegende opstart van de VvE.

Service voor de vastgoedontwikkelaar

Nederland krijgt er tot 2040 1 miljoen woningen bij. Daarvoor worden steeds vaker ook gebouwen getransformeerd, bijvoorbeeld van kantoor naar appartementencomplex. Als ontwikkelaar wilt u het uw kopers natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Dat doet u door hen een goede start te geven met een kant-en-klare actieve Vereniging van Eigenaars. Dat geeft meteen een extra glans aan uw vastgoedproject. VvE Metea verzorgt graag die extra glans voor uw. Wij zorgen dat de VvE voor uw vastgoedproject snel, optimaal en professioneel wordt vormgegeven en klaar is bij oplevering.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of een kosteloze offerte: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939. U kunt ook de Nieuwbouw en Herontwikkeling folder (pdf, 2,3 MB) downloaden. Of ons volledige dienstenpakket bekijken in het VvE Metea Lexicon (pdf, 1,8 MB).