VvE Metea helpt sinds 1995 Verenigingen van Eigenaars met handige VvE-beheerpakketten en aanvullende VvE-diensten bij het onderhoud en het administratief, bouwkundig en financieel beheer van hun complex. Dat scheelt tijd, zorgen én kosten. Met ongeveer 40 medewerkers ontzorgen wij ruim 600 VvE’s door heel Nederland. We hebben ervaren VvE-beheerders, een eigen afdeling bouwkunde én een afdeling verzekeringen met een eigen AFM-vergunning. Als fullservice VvE-beheerder zijn we dus thuis in alle facetten van de VvE-markt en kunnen we snel schakelen. U kunt altijd bouwen op onze jarenlange ervaring als VvE-beheerder en up-to-date kennis van bijvoorbeeld wet- en regelgeving. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van dringende storingen of problemen.

Gecertificeerd Beheerder

VvE Metea heeft een AFM-Vergunning, het SKG-IKOB-certificaat Beheerder van Vereniging van Eigenaars en het SKG-IKOB-certificaat Algemene Woning Keuring.

Werken bij VvE Metea

VvE Metea werkt vol trots en overgave aan het beheer van ruim 600 VvE’s. Wil je onze collega worden? Hier vind je onze vacatures.

 Contact 

VvE Metea is gevestigd in het hart van Nederland. Op ons hoofdkantoor in Nieuwegein organiseren wij bijvoorbeeld onze Educa-workshops.