Samen constructief bezig

Tijd voor het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Regeren is vooruitzien. Dat geldt zeker voor het onderhoud van uw complex. Welk onderhoud is straks nodig? En wat gaat dat kosten? VvE Metea maakt voor u een Meerjarenonderhoudsplan voor 30 jaar. Daarin beoordelen we de huidige staat van de gemeenschappelijke voorzieningen en vertalen dat naar jaarlijkse onderhoudskosten. Hebben wij voor u de VvE in beheer? Dan doen wij elk jaar een visuele inspectie en elke 5 jaar actualiseren we het plan. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent als VvE.

Begeleiding voor groot onderhoud

Na het ontwikkelen van een Meerjarenonderhoudsplan volgt het noodzakelijk onderhoud. Als u VvE Metea de opdracht geeft voor het begeleiden van de werkzaamheden, krijgt u eerst een afspraakbevestiging (pdf, 268 KB). Hierin staan onze tarieven en het hele traject – van voorbereiding tot oplevering – beschreven.

Daarna begeleidt VvE Metea voor u het proces: eerst stellen we een werkbeschrijving op en vragen daarmee offertes aan bij verschillende bedrijven. We vergelijken de offertes en leggen, na het offertevergelijk, offertes die voldoen aan de gestelde eisen voor het VvE-bestuur. Na het besluit voor de opdrachtverstrekking maken we werkafspraken en houden we toezicht op de planning. We zijn het aanspreekpunt tijdens de bouw en controleren of de werkzaamheden en rekeningen volgens afspraak zijn. Ook doen we een bewonersenquête en gebruiken de uitkomsten daarvan om de oplevering te controleren met een bouwkundige. Zijn er toch klachten na oplevering? Dan zorgen we eventueel dat de garantieverplichting wordt nagekomen.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of een kosteloze offerte: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939. U kunt ook de Samen constructief bezig folder (pdf, 1 MB) downloaden. Of ons volledige dienstenpakket bekijken in het VvE Metea Lexicon (pdf, 1,8 MB).