Optimaal financieel beheer voor uw vakantiepark

Ondersteuning en financieel beheer

Als bestuur of management van een vakantiepark wilt u natuurlijk dat de financiële zaken goed zijn geregeld. Want dat garandeert een optimaal beheer van het vakantiepark. En zo houdt u het park aantrekkelijk voor de verhuur. U moet daarvoor onder andere alle inkomsten en kosten voor het park keurig inboeken en verwerken, financiële prognoses en rapportages correct opstellen en bijvoorbeeld elk kwartaal de beheervergoeding factureren aan alle eigenaren. Met het Recrea-pakket zorgt VvE Metea voor:

  • het financieel beheer
  • de ondersteuning van parkmanagement en/of parkbestuur

Continuïteit gewaarborgd

Voor het financieel beheer van een gemiddeld vakantiepark kunt u makkelijk 0,8 tot 1 fte inhuren. Dat kost een hoop geld en garandeert geen continuïteit van zaken. Want bij ziekte of vakantie loopt uw administratie al gauw vertraging op en dat kan financiële problemen opleveren. Met VvE Metea hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij kunnen het financieel beheer optimaal inrichten en garanderen de continuïteit op financieel vlak. En dat voor bijna een kwart van de kosten voor een personeelslid.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of een kosteloze offerte: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939. U kunt ook online een offerte aanvragen of ons volledige dienstenpakket bekijken in het VvE Metea Lexicon (pdf, 3 MB).