Op deze pagina kunt u diverse handige documenten downloaden en links vinden die mogelijk handig zijn voor uw VvE (scroll helemaal naar beneden):
Let op: vrijwel alle handleidingen zijn (waar van toepassing) aangepast in verband met de uiterlijke veranderingen van het VvE portaal.

Handleidingen voor alle leden van een VvE 

Ook handig:

Ook handig:

Handleidingen voor bestuursleden van een VvE

Handleiding voor de kascommissie van een VvE

Diversen

Modelreglementen

De splitsingsakte van een VvE verwijst altijd naar een modelsplitsingsreglement. Momenteel bestaan er zes versies van het modelreglement:

Een nieuwe VvE kiest meestal voor het meest recente exemplaar, maar oudere reglementen blijven ook geldig als de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie een nieuwe publiceert.

Partners van VvE Metea

VvE Metea werkt samen met de volgende partners:

  • Twinq VvE Software, gespecialiseerd in software voor beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) via het internet.
  • Rijssenbeek Advocaten te Arnhem, gespecialiseerd in VvE en appartementsrechten.
  • Ista Nederland, gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele verbruik van energie en water in complexen met een collectieve verwarmingsinstallatie.
  • Techem, gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele verbruik van energie en water in complexen met een collectieve verwarmingsinstallatie.

Handige informatie over VvE’s