Bouwkundige ondersteuning voor uw VvE

Onderhoud en reparaties

Help, de lift werkt niet! En dan? Met Thesis kunt u dag én nacht technische storingen melden. Wij zorgen als VvE-beheerder vervolgens dat de melding snel wordt opgelost. We beheren ook de onderhoudscontracten voor de gemeenschappelijke ruimten en installaties. Bijvoorbeeld voor de schoonmakers en glazenwasser. En de contracten voor het onderhoud van de lift, tuin, blusmiddelen en het dak. Elk jaar controleren we het complex op bouwkundige gebreken en mogelijk preventief onderhoud. We rapporteren dan bijvoorbeeld scheuren in de gevel, lekkages, groene aanslag en afbladderend schilderwerk. In overleg met de vereniging selecteren we leveranciers en zorgen we voor de opdrachtverstrekking.

Het complex volledig verzorgd

Dankzij onze brede expertise en ervaring als VvE-beheerder kunnen we ook de volgende aanvullende diensten bieden naast ons Thesis-pakket:
• Directievoering bij groot onderhoud
• Opstellen van een bouwkundig Meerjarenonderhoudsplan (MOP)

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende kennismaking of een kosteloze offerte: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939. U kunt ook online een offerte aanvragen, de Thesis folder (pdf, 544 KB) downloaden of ons volledige dienstenpakket bekijken in het VvE Metea Lexicon (pdf, 3 MB).