Op 30 januari 2019 organiseert VvE Metea voor de derde keer de Informatiemarkt Duurzaamheid. Wilt u als VvE werken aan duurzaamheid? Bent u op zoek naar goede voorbeelden en mogelijkheden voor complex? Tijdens onze informatiemarkt krijgt u volop informatie en inspiratie!

U wilt als VvE werk maken van duurzaamheid. Want dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bovendien stijgt de waarde van uw complex als u het energiezuiniger maakt.
Maar waar begint u? VvE Metea wijst u tijdens de Informatiemarkt Duurzaamheid graag de weg. We laten samen met ruim 20 partners zien welke mogelijkheden, subsidies, technieken én quick wins er allemaal zijn op het vlak van duurzaamheid, speciaal voor VvE’s.

Goedgevuld programma

Tijdens de Informatiemarkt Duurzaamheid krijgt u volop informatie over hoe u als VvE kunt verduurzamen. U kunt op de informatiemarkt kennismaken met handige producten en diensten die aansluiten op mogelijke wensen vanuit uw VvE. Ook verzorgen we informatieve lezingen, zodat u snel op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en slimste aanpakken. Zo komt Kees Oomen, directeur Organisatie en Public Affairs van Vve Belang, vertellen over hoe VvE’s kunnen omgaan met het thema duurzaamheid.

Informatiemarkt Duurzaamheid 2019

Waar                     : Green Village Nieuwegein, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein
Wanneer             : Woensdagmiddag 30 januari 2019, van 13:00 tot 17:00 uur.
Kosten                 : Gratis

Meer weten?

Als u de Informatiemarkt Duurzaamheid 2019 wilt bezoeken kunt u zich aanmelden via de volgende link: Aanmelden Informatiemarkt Duurzaamheid 2019
Heeft u andere vragen? Neem dan contact op: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939.