VvE Metea is een bruisend en groeiend bedrijf, dat voortdurend op zoek is naar nieuwe collega’s! Per 1 januari, dus zo goed als per direct, zoeken we een nieuwe VvE-manager.

In 2020 bestonden we 25 jaar en inmiddels beheren we ruim 600 VvE’s door heel Nederland. Ons hechte team (want dat zijn we) bestaat inmiddels uit ruim 40 collega’s die dagelijks de schouders onder onze dienstverlening zetten. De cultuur en sfeer binnen ons bedrijf kenmerkt zich door informeel met elkaar om gaan en dat er ontzettend veel ruimte is voor ieders inbreng, rol, mening en input. Hard werken en plezier maken is ons credo.

 
Wij bieden een compleet pakket aan diensten en onze klanten bepalen zelf welke service het beste past bij hun situatie en behoeften. Onze VvE-managers zorgen samen met alle andere collega’s voor optimaal financieel, administratief, technisch en adviserend beheer.
 
Ben jij of ken jij iemand die hier uitermate voor geschikt is? Die houdt van een grote diversiteit aan problemen oplossen en bovenal goed samen kan werken? Check de vacature, laat van je horen en kom onderdeel uitmaken van ons team!