Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en van nature een coördinerende probleemoplosser? Fungeer je graag als vraagbaak en beschik je over een dienstverlenende instelling? Hou je van een informele werksfeer waarbij ruimte is voor ieders inbreng, rol, mening en input? Of ken je toevallig iemand die je op deze manier zou omschrijven? Check dan onze vacature voor VvE-manager!

 

VvE Metea helpt sinds 1995 Verenigingen van Eigenaars (VvE) als VvE-beheerder bij het onderhoud en het administratief, bouwkundig en financieel beheer van hun complex. Ook ondersteunen en adviseren wij VvE-besturen, dat scheelt tijd, zorgen én kosten Ruim 25 VvE-managers zetten dagelijks de schouders onder onze dienstverlening, hard werken en plezier maken is ons credo.


We leiden je op!
Weinig of helemaal geen ervaring binnen vastgoed of beheer hoeft geen enkel probleem te zijn, we leiden je namelijk op! Benieuwd hoe wij nieuwe collega’s welkom heten en kennis laten maken met ons vak? Lees hier hoe onder andere talentmanager Wilma Kiers ervoor zorgt dat nieuwe collega’s in korte tijd uitgroeien tot professionele VvE-beheerder. Daarnaast is het leuk om de verhalen te lezen van nieuwe VvE-managers Ibrahim, Gaby en Jordi (klik hier!).

Interesse?
Ben jij of ken jij iemand die hier uitermate voor geschikt is? Die houdt van een grote diversiteit aan problemen oplossen en bovenal goed samen kan werken? Check de vacature, laat van je horen en kom onderdeel uitmaken van ons team!
Reageren kan via vve@vvemetea.nl t.a.v. Wilma Kiers.