In 2020 was opeens alles anders, en dat geldt waarschijnlijk ook nog wel even voor het jaar 2021. Desondanks maken we een spetterende start in het nieuwe jaar met de Landelijke Week van de VvE, een initiatief van VvE Belang, de organisatie waarmee wij al geruime tijd samenwerken.

Dit unieke evenement vindt plaats van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari en het wordt een week die u nu alvast met grote letters in uw nieuwe agenda kunt zetten. Natuurlijk hoeft u hiervoor de deur niet uit, alles zal virtueel plaatsvinden. Via uw uw pc, laptop of tablet krijgt u heel veel informatie waarmee u als VvE-bestuurder of als appartementseigenaar uw voordeel kunt doen. En dat alles is helemaal gratis. Zo wordt elke dag geopend door een bekende Nederlander en start daarna een programma vol met informatie. Er vinden rondetafelgesprekken plaats met divers specialisten, u kunt deelnemen aan interessante workshops en presentaties en vanzelfsprekend is VvE Metea ook van de partij met een virtuele stand. Hier beantwoorden we ‘live’ uw vragen en kunt u allerlei informatie over onze diensten bekijken, lezen en downloaden.

We nodigen u graag uit om tijdens deze Landelijke Week van de VvE onze stand te bezoeken. Meld daarom snel aan op de website van VvE Belang: www.vvebelang.nl en klik op de button “De Week van de VvE”.
Hou daarnaast onze website www.vvemetea.nl in de gaten, meer informatie zal snel volgen.

Tot ‘ziens’ op onze virtuele stand!