In het weekend van zaterdag 26 maart heeft Twinq het VvE Portaal voorzien van een nieuw modern uiterlijk. Hierdoor was het Twinq VvE Portaal korte tijd niet bereikbaar hadden enkele pagina’s niet helemaal de juiste weergave. 

U kunt nog steeds inloggen in het VvE Portaal via onze website. Alle vertrouwde functionaliteit is beschikbaar gebleven, het is met name het uiterlijk dat aangepast is. Naast het uiterlijk is het menu de grootste aanpassing, bij veel gebruikers van het VvE Portaal de meest genoemde ergernis. Twinq heeft daarom afscheid genomen van het scherm vullende menu met de bekende tegels, dit is vervangen door een menu bovenin het VvE Portaal.

Er is een instructievideo beschikbaar, hierin wordt in het kort het nieuwe VvE Portaal en de belangrijkste bijbehorende functionaliteiten getoond. Deze video is hier te vinden (of zie direct onder dit artikel): https://www.twinq.nl/vveportaal.

Voor bestuursleden, de kascommissie en eigenaren heeft VvE Metea zelf ook een aantal handleidingen en instructievideo’s gemaakt, die hier te vinden zijn. Deze handleidingen zijn aangepast n.a.v. bovenstaande.

Uiteindelijk zorgen de veranderingen dus voor een veel gebruikersvriendelijker VvE Portaal!
Inloggegevens vergeten? Geen zorgen! Stuur een mailtje naar vve@vvemetea.nl en u ontvangt binnen 48 uur uw inloggegevens.