Op woensdag 30 januari 2019 organiseert VvE Metea voor de derde keer de Informatiemarkt Duurzaamheid. Hier krijgt u alle handvatten voor het verduurzamen van uw complex. Samen met ruim 20 partners laten we zien welke duurzame mogelijkheden, subsidies, technieken én quickwins er zijn voor VvE’s. Komt u ook? U kunt zich aanmelden voor gratis deelname.

Inspirerende lezingen en markt

Tijdens de Informatiemarkt Duurzaamheid krijgt u volop informatie over hoe u als VvE kunt verduurzamen. We laten bijvoorbeeld handige energiebesparende producten en diensten zien voor VvE’s. Ook verzorgen we informatieve lezingen over de nieuwste ontwikkelingen en financieringsmogelijkheden voor VvE’s. We werken hiervoor samen met VvE Energie, dat gespecialiseerd is in het verlagen van de energierekening bij hetzelfde verbruik. Ook komt bijvoorbeeld Kees Oomen, directeur Organisatie en Public Affairs van VvE Belang, vertellen hoe VvE’s kunnen omgaan met het thema duurzaamheid.

Aanmelden, locatie & programma

De Inspiratiemarkt Duurzaamheid is de hele middag toegankelijk. Daarnaast kunt u ook de plenaire presentaties bijwonen. Het programma ziet er als volgt uit:

13:30    Opening informatiemarkt en ontvangst met koffie en thee

14:30    Start plenaire presentaties:

  • Realisaties op het gebied van duurzaamheid door VvE Metea
  • Actualiteiten in de VvE-branche

15:15    Koffiepauze

16:15    Vervolg plenaire presentaties:

  • Subsidie en duurzaamheidsleningen; de RVO en het NEF geven toelichting

17:00    Borrel

17:30    Einde

 

Aanmelden         : U kunt zich hier kosteloos aanmelden

Locatie                 : Green Village Nieuwegein, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein

 

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939.