In 2020 bestaat VvE Metea 25 jaar en dat willen we natuurlijk met u vieren. Daarom organiseren wij onze feestelijke Jubileummarkt op woensdag 29 januari 2020! Tijdens deze middag leert u ons bedrijf beter kennen en kunt u van alles leren. Denk aan belangrijke juridische aspecten en het beter en meer gebruikmaken van slimme, duurzame en digitale technieken voor uw VvE. Het feest is natuurlijk niet compleet zonder u. Meld u dus snel en gratis aan!

Een feest vol kennis en tips

De feestelijke Jubileummarkt biedt een bomvol programma met onder andere mooie plenaire lezingen. Zo komt Kees Oomen van VvE Belang vertellen welke veranderingen gelden voor VvE’s vanaf 2020. En Vincent van Someren van Twinq laat zien wat u allemaal met uw VvE Portaal kunt doen. Ook testen we uw kennis van VvE-beheer – daarbij vallen natuurlijk prijzen te winnen! – en lanceren we onze nieuwste dienst Corporea.
Op de bijpassende kennismarkt leert u al onze pakketten en diensten beter kennen. U kunt kennismaken met diverse leveranciers en de nieuwste, duurzaamste en slimste technieken voor elke VvE. Denk aan zonnepanelen, coatings, verzekeringen en juridisch advies. Heeft u een praktische, juridische of onderhoudsvraag? Dit is uw kans om hem direct aan de kenner te stellen!

Aanmelden, locatie & programma

Onze Jubileummarkt kunt u de hele middag bezoeken. Daarnaast kunt u ook de plenaire sessies bijwonen. Het programma ziet er als volgt uit:

13:30 Opening en ontvangst met koffie en thee
14:30 Start plenaire sessies:

 • Actualiteiten in de VvE-branche (Kees Oomen, VvE Belang)
 • Meer met uw VvE Portaal op Twinq (Vincent van Someren, Twinq)
15:15 Pauze
16:15 Vervolg plenaire sessies:

 • VvE Metea panel
 • De grote VvE Metea-quiz
17:00 Borrel
17:30 Einde
Locatie Green Village Nieuwegein, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein

 

Inschrijven?

Vul onderstaand contactformulier in (alle velden zijn verplicht):

  * verplicht invul veld

   

  Nog vragen?

  Neem dan contact met ons op: mail naar vve@vvemetea.nl of bel naar 030 – 60 03 939.