Onze organisatie en de (VvE) wereld om u en ons heen staat niet stil waardoor we u weer veel te vertellen hebben. Onze nieuwe VvE Metea nieuwsbrief staat boordevol praktische en interessante artikelen waardoor er altijd iets tussen staat wat u aanspreekt en in de praktijk kunt gebruiken! 

Voorwoord vanuit de directie

Vanaf deze editie komt ook de directie kort aan het woord, ik heb de eer om het spits af te bijten. Allereerst vind ik het leuk om iets te vertellen over onze activiteiten buiten de bedrijfsdeuren. Naast ons jaarlijkse bedrijfsuitje hebben we met een grote groep VvE-managers de Rijssenbeek VvE Onderwijsdag bezocht, waar maar liefst acht verschillende workshops gevolgd konden worden. Het was prettig en natuurlijk gezellig om na afloop onder het genot van een drankje en hapje allerlei collega’s uit onze branche te treffen. Ook mochten we onlangs op uitnodiging van Belfor deelnemen aan demonstraties op het gebied van lekdetectie, droging en reiniging na bijvoorbeeld brandschade. Niet alleen leuk, maar vooral ook leerzaam voor onze VvE-managers en bouwkundigen.

We kunnen niet anders dan aandacht besteden aan de lastige en roerige tijden waarin we ons bevinden. Denk bijvoorbeeld aan de extreem hoge inflatiecijfers en alle perikelen rondom de gigantisch gestegen energie- en onderhoudsprijzen. Daarnaast hebben we te maken met krapte op de technische arbeidsmarkt en gebrek aan of vertraging rondom benodigde bouwmaterialen. Mede door de gevolgen van het coronavirus hebben we hier onze handen vol aan, veel complexen hebben qua onderhoud een inhaalslag te maken en we merken dat werkzaamheden door de genoemde krapte helaas regelmatig vertraging oplopen. Flinke doorlooptijden zijn niet meer te voorkomen. Allerlei omstandigheden waar ‘onze VvE-wereld’ dagelijks mee moet dealen. We vinden het dan ook belangrijk om onze VvE’s hier continu over te informeren en bij te ondersteunen, ik verwijs u graag naar de verschillende artikelen rondom deze onderwerpen.

Ik wens u veel (lees)plezier met onze nieuwe nieuwsbrief!

Namens de directie van VvE Metea,
Nick Out (commercieel directeur)