Van maandag 29 november tot en met donderdag 2 december organiseert Stichting VvE Belang de digitale Landelijke Week van de VvE. Dit fantastische evenement, dat helemaal in het teken staat van de VvE, mag u niet missen en natuurlijk zijn wij van VvE Metea opnieuw met onze digitale beursstand aanwezig!

Gedurende de Landelijke Week van de VvE zijn we van achter ons scherm, telefoon en webcam beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, verstrekken van informatie en indien gewenst opstellen van offertes.

“We zijn blij dat VvE Belang net als begin dit jaar opnieuw de Landelijke Week van de VvE organiseert en we van de partij mogen zijn. Via de beurs van VvE Belang komen we rechtstreeks in contact met klanten, relaties en VvE’s, dit vinden we prettig en werkt het beste. Gewoon op de man af vragen stellen en die direct beantwoord krijgen. En mocht men geen behoefte hebben aan chatten of (video)bellen, alle info is bij onze digitale stand te vinden en op een later moment fysiek afspreken kan natuurlijk ook,” aldus Nick Out, commercieel directeur van VvE Metea.

Nick reist al jaren met de VvE Metea stand de beurzen af. Begin dit jaar was dit in verband met het coronavirus en maatregelen voor het eerst vanuit zijn kantoor.

“De Landelijke Week van de VvE is echt compleet. Alle presentaties, webinars met stellingen en polls, interviews, quizzen en overige activiteiten die tijdens de Landelijke Week van de VvE georganiseerd worden maakt het ontzetten leuk en interessant voor iedereen die iets met VvE’s heeft. We wensen alle bezoekers alvast veel plezier en ‘surf’ dus zeker even langs bij VvE Metea!”

De VvE Metea stand is met één muisklik te bezoeken. Informatie ophalen gaat ook heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de plaatjes en icoontjes te klikken. Nick Out is per chat en (video)bellen live beschikbaar en daarnaast is alle informatie online te lezen en te downloaden. Voor meer informatie en gratis aanmelding verwijzen we u graag naar de website van VvE Belang: https://www.vvebelang.nl/vveweek2021/.