Opnieuw komen we als bedrijf en collega’s in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De teller staat al op ruim € 16.500,-! Onze assurantieadviseur en al vijftien jaar een vertrouwd gezicht van VvE Metea, Miranda Agterberg, heeft de diagnose kanker en zal niet meer beter worden. Bij de pakken neerzitten is zowel voor haar als ons geen optie. Terwijl Miranda vastberaden de strijd is aangegaan om zo veel mogelijk uit de toekomst te halen komen ook wij als collega’s in beweging. Letterlijk! Op 31 mei hebben we een benefiet voetbalwedstrijd gespeeld, eind juni hebben we 600 kilometer door Nederland gefietst en er gaat er zelfs een collega hardlopen voor het Prinses Maxima Kindercentrum!

600 kilometer fietsen en 42 kilometer hardlopen voor het goede doel 
Bouwkundig consulent Antoon Pieter de Kreij en commercieel directie Nick Out hebben onder begeleiding van bouwkundig consulent Eddy Jaspars 600 kilometer door Nederland gefietst voor het Prinses Maxima Kindercentrum. De heren zijn woensdag 28 juni om 08:30 uur vanaf het kantoor van VvE Metea vertrokken en fietsten in drie dagen onder andere langs Den Haag, Egmond aan Zee, Andijk, Sneek, Assen en vervolgens via Leusden weer terug naar Nieuwegein (klik hier voor het complete fietsschema). Bij het kantoor van VvE Metea stonden tientallen collega’s, vrienden en familie klaar om ze feestelijk te onthalen. Een fantastische prestatie!

Collega VvE-manager Christiaan de Jong komt ook nog in actie, hij gaat op 10 september een marathon lopen binnen de provincie Utrecht (klik hier voor meer informatie over dit prachtige initiatief)!

Zou je het leuk vinden om te doneren? Klik hier!

Dé voetbalwedstrijd van het jaar was een groot succes!
Op 31 mei jl. was het dan zover; JSV 1.0 tegen Team Maxima(al) voor Miranda. Een benefiet voetbalwedstrijd voor het Prinses Máxima Centrum en de aftrap van de 3 sportieve evenementen welke dit jaar gepland staan voor dit goede doel. Na afloop van de wedstrijd was er een verloting welke mogelijk was gemaakt door vele ondernemers die belangeloos mee wilde werken voor het goede doel. Met de verkoop van de lootjes haalde we een fantastisch bedrag op: € 2.295,-!  Uiteraard zijn we hartstikke trots op onze 31 spelers (!), maar laten we vooral ook de tegenstander JSV niet vergeten. Zij zorgden ervoor dat ons voetbalteam werd uitgedaagd, de kleinere spelers onder ons een geweldige wedstrijd hebben beleefd en dat het voor de toeschouwers op de tribune een feestje was om aanwezig te zijn.

We doen nog meer
Daarnaast verzamelen we als collega’s lege flessen in en sparen we ook samen mee voor Miranda’s Bucketlistpot. Miranda heeft meerdere wensen en dromen die ze graag nog samen met haar kinderen zou willen laten uitkomen. De Bucketlistpot helpt hierbij en is te vinden in het kantoor van VvE Metea aan de Einsteinbaan 6 in Nieuwegein.

Updates over alle acties rondom ‘Maximaal voor Miranda’ volgen vanzelf!

Over de Prinses Máxima Centrum Foundation
Dankzij de vele schenkingen van donateurs kan de Prinses Máxima Centrum Foundation voorzieningen realiseren die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van kind en gezin tijdens het langdurige proces van behandelingen en opnames én in de herstelperiode daarna. Klik hier voor meer informatie.

Over VvE Metea
VvE Metea helpt sinds 1995 Verenigingen van Eigenaars met handige VvE-beheerpakketten en aanvullende VvE-diensten bij het onderhoud en het administratief, bouwkundig en financieel beheer van hun complex. Met bijna 50 medewerkers ontzorgen wij ruim 700 VvE’s door heel Nederland. We hebben ervaren VvE-beheerders, een eigen afdeling bouwkunde én een afdeling verzekeringen met een eigen AFM-vergunning waarvoor Miranda jarenlang alles regelde.