Eerder mochten we al berichten dat wij als bedrijf, team en collega’s tijdens het voorjaar en de zomer in actie komen voor ‘Tour The Bri’ waarmee we zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor het Daniel den Hoed Fonds. De actie is opgezet na het nieuws over onze collega Brigitte, via deze link leest u wat haar overkwam en hoe het nu met haar gaat. We hadden u beloofd tussentijds een update te geven over onze acties en uiteraard de stand van alle opbrengsten.

Alle acties nog eens op een rij

De aftrap van deze mooie actie begon met de carwash. Alle medewerkers van VvE Metea konden hun auto laten wassen. Vlak voor de start werd het carwash team uitgebreid en konden alle collega’s, voor een extra donatie, ook de binnenkant van de auto laten reinigen. Als klap op de vuurpijl besloot De Jager Totaal ook mee te doen met de actie en kwamen zij al in de vroege ochtend met busjes, auto’s en zelfs een schaftketen op locatie. Na een prachtige donatie in de pot werden ook al deze auto’s gewassen. Het carwash team bestaande uit diverse collega’s heeft deze dag een mooi bedrag van € 700,- euro opgehaald!

Op 10 juni, de verjaardag van ‘onze’ Brigitte, was de tweede actie. Op deze mooie dag konden collega’s fietsen of lopen voor het goede doel. Alle medewerkers van VvE Metea konden zich laten sponsoren door vrienden, familie en kennissen. De fiets- en loopactie leverde werkelijk een prachtig bedrag op, namelijk € 5.274,21!

Vervolgens zaten we op 1 juli ook niet stil. Ook deze dag was er weer een actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Tijdens de jaarlijkse bedrijfsbarbecue konden medewerkers van VvE Metea en alle kinderen darten en voetbaldarten voor centen en zich hiervoor laten sponsoren. Naast mooie trofeeën voor de kampioenen is er uiteindelijk € 807,30 overgemaakt aan ons goede doel. Een speciaal bedankje gaat uit naar VvE Metea voor het sponsoren van de deelname aan het voetbaldarten en de Nederlandse Darts Bond voor het schenken een professioneel en nieuw dartsbord incl. surround ring die we onder de deelnemers mochten verloten.

Naast de opbrengsten uit bovenstaande acties zijn er nog veel meer donaties gedaan, geweldig!
De teller staat op dit moment op € 11.436,81!

Maar we zijn er nog niet….

Ondanks dat we al een prachtig totaalbedrag hebben opgehaald zijn we er nog niet. We sluiten onze acties af met de fietstocht van Nick Out, Antoon Pieter de Kraaij en Edwin Werring t.b.v. Tour for Life. Eigenlijk waar het allemaal mee begon. In drie dagen tijd gaan de heren ongeveer 500 kilometer fietsen. De rit start in Vogezen (Fr) en zal eindigen in Zuid-Limburg (Nl). Naast de grote hoogtes die zij moeten beklimmen op de fiets, zullen ze ongetwijfeld af en toe ook wat diepe dalen tegenkomen. Maar als collega’s weten we zeker dat deze toppers de finish gaan behalen!

Na deze fietstocht zullen wij u uiteraard een laatste update geven en maken we ook de eindstand bekend van het opgehaalde bedrag. Wilt u onze collega’s en fietshelden supporten? Dan kan dit uiteraard nog steeds. Bijvoorbeeld een survivalpakket met krachtvoer en powerdrankjes zorgt ervoor dat ze de hoogtes nog beter kunnen beklimmen en de eventuele diepe dalen snel achter zich kunnen laten. Mocht u de fietshelden een pakket willen aanbieden, dan kunt u deze bij ons kantoor in Nieuwegein (laten) afleveren. Neem ook gerust contact met ons op als u een ander origineel idee heeft om dit prachtige doel te steunen. Uiteraard is het ook mogelijk om via de donatiepagina een bedrag over te maken, de link vindt u hier.