Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze lieve collega Miranda Agterberg. Miranda is woensdag 27 maart 2024 op slechts 54-jarige leeftijd in het bijzijn van haar naasten overleden.

Het verliezen van Miranda heeft ons allen zeer geraakt, ze was ons ontzettend dierbaar en haar vriendelijke karakter en collegialiteit zal door niemand bij VvE Metea vergeten worden. Miranda was vanaf het eerste uur betrokken bij de VvE Metea organisatie en onze afdeling assurantiën is geheel door haar opgezet en vormgegeven. Miranda haar expertise op dit gebied was groot en zal zeer gemist gaan worden.

Ondanks haar verschrikkelijke ziekte heeft Miranda tot het allerlaatste moment alles uit het leven en elke dag proberen te halen. Met zowel een glimlach als traan denken we terug aan de mooie acties die we voor en met haar georganiseerd hebben in het afgelopen jaar. Deze acties zullen in de toekomst absoluut vervolg gaan krijgen en dan ter nagedachtenis aan Miranda.

We wensen alle nabestaanden, in het bijzonder haar zoons Justin en Niek, ontzettend veel sterkte toe.

Namens alle medewerkers van VvE Metea,
Nadine Reniers-Vink