Afgelopen zondag 4 september kwamen collega’s Antoon Pieter de Kreij en Nick Out onder begeleiding van Eddy Jaspars aan in Valkenburg na +/- 500 kilometer fietsen. Met deze fantastische prestatie sluiten we als VvE Metea ‘Tour The Bri’ af, waarmee (op 6 september) maar liefst € 19.304,50 is opgehaald voor Daniel den Hoed Fonds! Dit fonds haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut (“samen maken we kanker kansloos”). Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk.

 

In aanloop naar deze ‘Tour the Bri’ werden al diverse acties uitgezet om geld te verzamelen. Zo werden auto’s gewassen, statiegeldflessen verzameld, en konden collega’s gesponsord worden voor een fietstocht, wandeltocht en een dartstoernooi! Afgelopen donderdag 1 september jl. vertrok ‘team Tour The Bri’ naar Frankrijk voor Tour for Life. Drie dagen fietsen met wederom hetzelfde doel; zoveel mogelijk geld ophalen (en dat dit gelukt is kan je wel stellen!). Een zware tocht met behoorlijke hoogtes, maar van diepe dalen was geen sprake. Met het support van het thuisfront, alle collega’s, het welkomstcomité en de aanmoedigingen via social media kwamen de mannen moe maar zeer voldaan over de finish streep.

Eerder vertelde we al wat de reden voor ons als VvE Metea collega’s was om deze bijzondere actie op poten te zetten, namelijk onze lieve collega Brigitte die werd getroffen door borstkanker. Met het prachtige bedrag van €19.304,50 (de teller loopt nog even door!) kunnen we terugkijken op een bijzondere periode; ‘onze’ Bri die herstelt is, alle collega’s en relaties die zich in hebben gezet om een onwijs mooi bedrag bij elkaar te krijgen en natuurlijk het complete Tour The Bri Team.

Iedereen die ons gesteund heeft bedankt!
Pssst, doneren kan nog steeds!

Op de foto onze collega’s van ‘team Tour the Bri’:
Boven: Eddy, Brigitte, Matthy en Nadine
Onder: Antoon Pieter en Nick