Geacht VvE-bestuur,

Het thema Duurzaamheid van huizen en gebouwen komt in diverse media regelmatig naar voren. Ook de overheid heeft dit hoog op de agenda staan en probeert particuliere woningbezitters te stimuleren om minder energie te gebruiken. Verenigingen van Eigenaars vallen hier ook onder maar hebben een heel eigen dynamiek.

Het onderwerp is echter voor velen niet concreet waardoor veel VvE’s kansen kunnen missen.

VvE Metea organiseert op 31 januari 2018 van 13.30-17.30 een speciale informatiemarkt over het onderwerp Duurzaamheid. Op deze avond zullen we meer duidelijkheid verschaffen en concreet maken welke stappen een Vereniging van Eigenaars kan zetten om het complex duurzamer te maken en voor te bereiden op de duurzame toekomst.

Wij nemen dit initiatief in samenwerking met VvE Energie.

VvE Energie

Deze Utrechtse organisatie is de specialist waar het gaat om het realiseren van kostenbesparingen op uw energienota. VvE Energie zorgt ervoor dat u minder betaalt voor hetzelfde verbruik. Tevens faciliteren zij maatregelen die het energieverbruik af doen nemen met een constructie waarvoor geen investering vooraf noodzakelijk is.

Voor wie?

Deze informatieavond is bedoeld voor VvE-bestuurders die benieuwd zijn naar de stappen die een Vereniging kan nemen inzake Duurzaamheid. Dit vanuit de optiek van kostenbesparing en een gedegen voorbereiding op de toekomst.

Rondom de presentaties is er de mogelijkheid om de informatiemarkt te bezoeken. Op deze markt zijn meerdere bedrijfstakken vertegenwoordigd die iets kunnen betekenen voor de vereniging op het gebied van Duurzaamheid. Medewerkers van de bedrijven kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden die er zijn voor uw vereniging.

De volgende bedrijfstakken/onderwerpen zijn vertegenwoordigd.

Beglazing Belangenorganisatie Capaciteit aansluiting
Cv-installaties Dak isolatie Energiecontracten
Financiering Groen MOP Isolatie
Isolatie Cv-installatie Juridisch advies Kozijnen
Laadpalen LED & Veiligheid Kozijnen
Meetbedrijf Schoonmaak Liften
Ventilatie Zon – PV-installaties Subsidie

 

Locatie & programma

De informatieavond vindt plaats op:

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Het programma volgt

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de informatiemarkt duurzaamheid op 31 januari 2018. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard mailen op vve@vvemetea.nl of bellen op 030-60 03 930.

Hopelijk tot 31 januari!
Namens alle VvE Managers van VvE Metea,
N.N.M. (Nadine) Reniers-Vink