Ook dit jaar houdt VvE Belang weer op diverse locaties in het land informatiebijeenkomsten voor appartementseigenaren en bestuurders van Verenigingen van Eigenaren. U kunt interessante lezingen bijwonen en deelnemen aan verschillende workshops. Voorafgaand, tijdens en na de bijeenkomsten presenteert een 40-tal bedrijven zich met diverse diensten en producten. U kunt zich gratis aanmelden via www.vvebelang.nl

DATA EN LOCATIES 2017
Den Bosch: maandag 30 okt. 2017 – Congrescentrum 1931 Brabanthallen
Zwolle: woensdag 1 nov. 2017 – IJsselhallen
Apeldoorn: maandag 6 nov. 2017 – Omnisport
Groningen: donderdag 9 nov. 2017 – Martini Plaza
Utrecht: maandag 13 nov. 2017 – Jaarbeurs
Rotterdam: woensdag 15 nov. 2017 – Ahoy
Amsterdam: maandag 20 nov. 2017 – De Kromhouthal
Eindhoven: donderdag 23 nov. 2017 – Evoluon
Haarlem: dinsdag 28 nov. 2017 – Philharmonie
Den Haag: donderdag 30 nov. 2017 – Louwman Museum

PROGRAMMA OVERZICHT
Het inhoudelijke programma wordt op dit moment samengesteld. Binnenkort is het mogelijk via de website aan te melden.

INFORMATIEMARKT
De informatiebijeenkomsten zijn prima verzorgd, met een hapje en een drankje, en veelal ook met een lunch. De invulling van het programma is vanzelfsprekend elk jaar verschillend, maar altijd actueel. Interessant voor degenen die zich willen oriënteren op het appartementsrecht met al zijn rechten en plichten, maar ook voor hen die specifieke informatie willen.

AANMELDEN
Wilt u deelnemen aan een van onze informatiebijeenkomsten, dan kunt u zich gratis aanmelden via onze site www.vvebelang.nl.  Hier kunt ook aangeven welke presentaties en/of workshops u wilt bijwonen.  Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met VvE Belang op telefoonnummer: 0162  469 120. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.

NETWERKEN
Zoals u kunt zien heeft VvE Belang ook dit jaar weer een gevarieerd programma voor u samengesteld!